icon-arrow icon-close icon-clock icon-linkedin quotation-mark select
cC

Vroom & Van den Heuvel en BeBright lanceren StayBright, Leadership for Healthcare

Daadkrachtig
Artikel
Author Maarten Reuchlin
3 min

StayBright is de nieuwe joint venture van twee gevestigde organisaties: Vroom & Van den Heuvel, executive search & interim professionals en BeBright, strategie & innovatie consultancy binnen de zorg.

Vanuit StayBright combineren wij op een unieke wijze onze jarenlange kennis en ervaring op het gebied van recruitment & interim management, visie op de inrichting van een duurzame zorgsector, alsook grondige kennis over transformationeel leiderschap.

StayBright ondersteunt bestuurders van ziekenhuizen, brancheorganisaties, VVT- en ggz-organisaties met interim management en de werving & selectie van sleutelpersonen teneinde succesvol sturing te geven aan hun organisatie in tijden van zorgvernieuwing en transformatie.

Onze westerse gezondheidszorg staat voor grote uitdagingen

Immers, onze westerse gezondheidszorg staat voor grote uitdagingen. Hoe houden we de zorg toegankelijk en van goede kwaliteit zonder dat de kosten de pan uitrijzen, terwijl de zorgvraag wel toeneemt?

Transformationeel leiderschap is voor deze verandering noodzakelijk

Het onderwerp zorgtransformatie is relevanter dan ooit. De coronacrisis maakt duidelijk dat we de zorg anders moeten én kunnen inrichten. Een transformatie stelt andere eisen aan het ontwerp en de inrichting van zorgorganisaties. Om sturing aan deze verandering te geven is passend leiderschap essentieel.  De juiste persoon op de juiste plek maakt hierin het verschil.   

Maarten Reuchlin zal zich als directeur van StayBright inzetten om van StayBright een succes te maken.

Neem contact op met Maarten Reuchlin op 06 -29556056 of maarten.reuchlin@staybright.eu

 

Wil je zelf als bestuurder of (interim)manager impact maken voor de duurzame zorg van morgen? 

Be inspired even more