icon-arrow icon-close icon-clock icon-linkedin quotation-mark select

Dirkzwager - Bestuurder - Arnhem & Nijmegen - succesvol ingevuld

Dirkzwager - (Kennisintensieve omgeving in transitie) Arnhem & Nijmegen

Dirkzwager is de grootste en meest toonaangevende juridische en fiscale dienstverlener buiten de Randstad. Bij Dirkzwager werken ca 300 professionals waaronder 145 ambitieuze en gemotiveerde juridische en fiscale specialisten die geïntegreerde dienstverlening leveren waarbij interne samenwerking centraal staat. De organisatie behoort al enige jaren tot de top 3 in de lijst 'Most Attractive Employers (law) '.

Dirkzwager is innovatief, gedreven en toekomstgericht. Ook in de strategische doelstellingen die gericht zijn op innovatie en verandering, vind je dat terug.

Reageer op deze vacature

Positie

Dirkzwager is volop in ontwikkeling, maakt als organisatie mooie stappen maar is zeker nog niet ‘af’. Om de veranderingen die de organisatie op dit moment doormaakt daadkrachtig en professioneel te begeleiden en leiding te geven aan de Business Services (HR, Finance, IT, Marketing & BD, Innovatie) en deze verder te professionaliseren, zijn wij op zoek naar een energieke, innovatieve en verbindende Bestuurder.

Iemand die de complexiteit van de organisatie, de branche en de uitdagingen daarbinnen aanvoelt, die verandering aanjaagt, goed begeleidt en tegelijkertijd de continuïteit van de organisatie en haar business waarborgt. Iemand die in nauwe samenwerking met drie mede-bestuurders invulling geeft aan de ambitie van Dirkzwager om verder te ontwikkelen, te professionaliseren en ervoor te zorgen dat Dirkzwager ook naar de toekomst toe een toonaangevende speler blijft.

Gewenste achtergrond

  • Afgeronde WO opleiding
  • Minimaal 10 jaar relevante senior managementervaring, bij voorkeur binnen professional services omgeving
  • Ervaring met het managen van change en transitie o.a. op het gebied van ICT, innovatie, commercie en mensen.
  • Ervaring met het leiden van een organisatie met > 150 mensen. 
  • Senioriteit en overtuigingskracht om de visie van Dirkzwager uit te kunnen dragen.
  • Sterke leider met visie en doorzettingsvermogen, kan snel schakelen.
  • Inspirerend, gedreven, aanjager en optimist

Geïnteresseerd in deze vacature?