icon-arrow icon-close icon-clock icon-linkedin quotation-mark select

HDI - Senior HR Business Partner - Rotterdam - succesvol ingevuld

HDI Rotterdam

Onze opdrachtgever, HDI, biedt internationale business to business verzekeringen en is actief via buitenlandse kantoren, dochterondernemingen en aangesloten bedrijven, evenals via netwerkpartners in meer dan 150 landen. Op het kantoor van HDI aan de Westblaak in Rotterdam heeft men al sinds 1978 ervaring op het gebied van bedrijfsmatig verzekeren. Door verschillende acquisities en organische groei is het bedrijf in Rotterdam nu ontwikkeld tot een prominente industriële verzekeraar. Sinds 2017 is een vernieuwd MT aangesteld met een duidelijke visie en aanpak voor de toekomst. Dit vertaalt zich door naar HR, welke een stevigere en actievere rol krijgt in de organisatie. Een transformatie naar een business partner model van waaruit verder kan worden gebouwd. Om deze transformatie vorm te geven is HDI op zoek naar een Senior HR Business Partner                   

Reageer op deze vacature

Positie

In deze rol rapporteer je aan de (nieuw aan te werven) HR Directeur. Je maakt onderdeel uit van een klein HR team welke bestaat uit 2 (senior) HR Business Partners en 3 administratieve collega’s. In de rol van Senior HR Business Partner help je mee aan het formuleren, implementeren, en toezicht op de uitvoering van het HR beleid.  Als volwaardig sparringpartner en adviseur van het lijnmanagement help je mee aan personele en organisatorische vraagstukken. Belangrijke thema’s die spelen zijn onder andere personeelsbezetting en ontwikkeling en medewerkers meenemen in de organisatieveranderingen, maar ook arbeidsvoorwaarden, de juiste mensen aantrekken en behouden en waar mogelijk verzuim terug te dringen. Vanwege de breedte van deze HR thema’s zijn we op zoek naar een Senior HR Business Partner die ruime generieke ervaring mee brengt vanuit een professionele omgeving. Hierdoor ben je een stevige en betrouwbare gesprekspartner voor de business en ben je in staat op zelfstandige wijze je taken uit te voeren en de strategie te vertalen naar doelstellingen en acties voor HR.

Gewenste achtergrond

Je herkent je als HR Business Partner in het volgende profiel;

  • HBO/WO werk en denkniveau, bij voorkeur een opleiding op het gebied van HRM of bedrijfskunde, eventueel aangevuld met relevante vakopleidingen.
  • Minimaal 5 tot 8 jaar generieke HR ervaring in een vergelijkbare functie.
  • Je bent proactief en kan dingen signaleren, je durft te challengen waar nodig maar hebt ook de flexibiliteit om mee te bewegen en te temporiseren.
  • Je bent een stevige en vak volwassen sparringpartner op niveau.
  • Je hebt een groot verantwoordelijkheidsgevoel en neemt eigenaarschap.
  • Je bent analytisch sterk en weet dit te vertalen naar de praktijk.
  • Je bent gedreven om werkprocessen en jezelf continu te verbeteren.
  • Je bent integer en organisatie bewust.
  • Affiniteit met HR analytics is een pre.

Geïnteresseerd in deze vacature?