icon-arrow icon-close icon-clock icon-linkedin quotation-mark select

Salta Group - CHRO - Hilversum - succesvol ingevuld

Salta Group Hilversum

Salta Group heeft een heldere missie: leven lang ontwikkelen voor iedereen mogelijk maken. Salta Group heeft zich, vanuit de toenmalige NCOI groep, doorontwikkeld tot een gedecentraliseerde organisatie, die bestaat uit een hoofdkantoor in Hilversum en meer dan 25 sterke merken, met een strategische focus op onderwijs en opleiden. Samen vormen ze de grootste particuliere opleidingsorganisatie van de Benelux, mét internationale ambities. Jaarlijks vergroten meer dan 1 miljoen mensen hun kennis of vaardigheden via een van de opleiders binnen Salta Group.

Sinds 2021 heeft Salta Group een nieuwe organisatiestructuur neergezet met 8 kerndomeinen van educatie (divisies). Deze divisies opereren over de merken heen om zo gebruik te maken van elkaars expertise en de shared services vanuit het hoofdkantoor. De nieuwe naam Salta Group is in maart 2022 gelanceerd, met een nieuw employer brand. Hiermee begint voor Salta Group een mooie nieuwe fase. 

De menskant vormt een cruciale voorwaarde om verder te groeien en de volgende stap in ontwikkeling te maken. Behalve kwantitatieve groei, is kwalitatieve groei minstens zo belangrijk. Een unieke kans voor een HR directeur die graag een bijdrage wil leveren aan de doelstelling – leven lang ontwikkelen voor iedereen mogelijk maken- en die goed gedijt in een ondernemende omgeving. Een CHRO met visie hoe de people strategie in een sterk gedecentraliseerde organisatie vorm gegeven kan worden, met focus op het naar een volgend level brengen van talentmanagement, successieplanning en leiderschapsontwikkeling.

Reageer op deze vacature

Positie

De CHRO is eindverantwoordelijk voor het ontwikkelen, vormgeven én uitvoeren van een heldere HR visie die nauw aansluit bij de businessdoelstellingen. Je rapporteert aan Robert van Zanten, CEO en maakt actief onderdeel uit van de Groepsdirectie, samen met onder meer de Divisiedirecteuren. Een ambitieuze, innovatieve en proactieve people strategie, een onderscheidend employer brand en een gemotiveerd team (zowel centraal als decentraal) is van belang om de ambities van de groep waar te maken.

Je bent onder meer verantwoordelijk voor:

 • Het vertalen van de business agenda op groepsniveau naar de people strategie. Hieronder valt employer branding, employee betrokkenheid, successieplanning, leiderschapsontwikkeling, talentontwikkeling en arbeidsvoorwaarden.
 • Het fungeren als strategisch gesprekspartner en -trusted advisor- voor de CEO en de Groepsdirectie met visie op het HR vak en materiedeskundigheid op breed HR gebied. Je inspireert op het gebied van leiderschapsontwikkeling en op de gezamenlijke kernwaarden.
 • Je helpt je collega’s in de divisies om hun people strategie verder te implementeren in hun divisie. De verschillende merken/organisatieonderdelen hebben hun eigen uitdagingen en geschiedenis.
 • Je draagt zorg voor een optimale samenwerking binnen het hele HR team waarbij best practices en kennis worden gedeeld, maar waar ook ruimte is voor -fun- en ontspanning.
 • Je bent nauw betrokken bij overnames en de integratie van overgenomen partijen.
 • Je levert een actieve bijdrage in initiatieven om de cultuur van de groep uit te dragen en te versterken. Je vertegenwoordigt Salta Group met haar divisies extern en draagt met je team zorg voor een grotere naamsbekendheid in de arbeidsmarkt.

 

Gewenste achtergrond

Je herkent jezelf in de volgende kenmerken:

 • Academisch werk- en denkniveau en ruime relevante werkervaring in een (eind) verantwoordelijke rol binnen HR, bij voorkeur bij ondernemende organisaties binnen de zakelijke dienstverlening.
 • Je hebt ervaring met het aansturen van grotere teams en hebt een coachende stijl van leidinggeven. Je luistert goed en beschikt over reflectievermogen.
 • Je bent een bruggenbouwer, mens- en resultaatgericht en maakt gemakkelijk connectie op diverse niveaus in de organisatie.
 • Je bent een (sociaal) intelligente en seniore gesprekspartner.
 • Je hebt een inhoudelijke drive, visie op het vak en weet dit te vertalen naar concrete acties.
 • Je bent een teamwerker en denkt niet in silo’s en status.
 • Je bent integer en weet zowel je eigen team als senior stakeholders mee te krijgen vanuit jouw expertise, energie en enthousiasme.
 • Wendbaar en toekomstgericht.

Ben je nieuwsgierig geworden en wil je meer weten over deze mooie kans? Neem dan contact op met ons, we vertellen je graag meer.

Geïnteresseerd in deze vacature?