icon-arrow icon-close icon-clock icon-linkedin quotation-mark select

LTP Business Psychologen - Senior Consultant - Amsterdam

LTP Business Psychologen Amsterdam

Boeiende assessments, het adviseren van toonaangevende organisaties en aansluiten bij de marktleider in Nederland: dát is wat LTP jou te bieden heeft. Ben jij ondernemend en doortastend, met een passie voor mens en organisatie, dan ben jij misschien de Senior Consultant die wij zoeken voor onze klant LTP Business Psychologen?

Met een landelijk team van circa 120 mensen is LTP de afgelopen decennia uitgegroeid tot een van de leidende assessmentbureaus in Nederland. LTP gelooft dat mensen organisaties maken: medewerkers op de juiste plek krijgen, het begeleiden in hun ontwikkeling en hen helpen om mogelijk te maken wat ze eigenlijk niet voor mogelijk hadden gehouden.

Reageer op deze vacature

Positie

Binnen het Advisory team zijn wij voor LTP daarom op zoek naar een Senior Consultant, een positie waarin je een cruciale rol zal hebben in het verwezenlijken van de missie van LTP: talent de ruimte te geven om zo excellente organisaties te bouwen.  

Een aantal van je verantwoordelijkheden binnen deze rol is:

  • Vakkundig en inhoudelijk advies geven over assessments en development én een kritische sparringpartner zijn voor assessmentkandidaten.
  • Eerste aanspreekpunt en (mede) verantwoordelijk zijn voor het account- en projectmanagement. Je fungeert hierbij als een ondernemende accountmanager die gevraagd en ongevraagd advies aan de klant durft te geven.

 

Gewenste achtergrond

Je bent nieuwsgierig naar mens én organisatie. Je combineert jouw gemak om contact te leggen op verschillende niveaus met een analytische blik en weet jouw analyses vast te leggen met een vlotte pen. 

Daarbij herken je jezelf in de volgende punten:  

  • Je hebt een relevante academische opleiding, bijvoorbeeld binnen (A&O) psychologie, HRM of bedrijfskunde, met minstens 5 jaar werkervaring (idealiter bij een HR dienstverlener). 
  • Affiniteit hebben met- of ervaring in een commerciële rol is een pré, net zoals het hebben van ervaring met het afnemen van assessments. 
  • Als persoon word je beschreven als: vertrouwenwekkend, dienstverlenend en ontwikkelingsgericht. Je hebt lef en een ‘can do’-mentaliteit.  
  • Last but not least: je bent een echte teamspeler. Want dat past bij LTP. 

Binnen LTP is de mogelijkheid om door te groeien waar jouw ambities liggen, bijvoorbeeld naar executive assesments, coaching of begeleiden en ontwikkelen van teams.

Ben je nieuwsgierig geworden naar de mogelijkheden bij LTP?  Neem contact met ons op, via de button of rechtstreeks; we vertellen je graag meer en leren je graag kennen!

Geïnteresseerd in deze vacature?