icon-arrow icon-close icon-clock icon-linkedin quotation-mark select

Pensioenfonds Horeca & Catering - Sustainability & ESG Expert - Succesvol ingevuld

Pensioenfonds Horeca & Catering Den Haag

Voor onze klant zijn we op zoek naar een Sustainability & ESG Expert. Het Pensioenfonds Horeca & Catering is een dynamische en ambitieuze middelgrote organisatie met 150 medewerkers. Binnen de afdeling vermogensbeheer word jij de “go to person” als het gaat over duurzaamheid.

Reageer op deze vacature

Positie

Om toekomstige ontwikkelingen op het gebied van ESG en duurzaamheid in een breder perspectief verder door te ontwikkelen is de afdeling vermogensbeheer op zoek naar een Sustainability & ESG Expert. Zo ben je onder andere verantwoordelijk voor de vertaling van (toekomstige) wet- en regelgeving naar beleid en de implementatie binnen het beleggingsproces. Daarnaast heb je ook veel contact/interactie met externe stakeholders. Te denken valt aan andere pensioenfondsen, NGO’s, achterban, e.d.

Gewenste achtergrond

Je bent een nieuwsgierige, analytisch vaardige, oplossings- en resultaatgerichte duurzaamheidsprofessional met een mening en een visie. Je kunt conceptueel denken en met overtuigingskracht adviseren en de regie houden op proces en inhoud. Je bent "goed met de pen", daadkrachtig en hebt oog voor het opbouwen en onderhouden van goede relaties.

Jouw profiel: 

  • Ervaring met en kennis van wet & regelgeving omtrent ESG binnen institutioneel vermogensbeheer is een pré
  • Sterk in het schrijven van (beleids)notities, de implementatie en monitoring
  • Ervaring met projectmatig werken
  • Analytisch sterk, punctueel, proactief en samenwerkingsgericht
  • Geïnteresseerd in de ontwikkelingen op gebied van institutioneel vermogensbeheer

Geïnteresseerd in deze vacature?