icon-arrow icon-close icon-clock icon-linkedin quotation-mark select

Vroom & Van den Heuvel - Senior Consultant Sustainabilty & Investments - Den Haag (hybride)

Vroom & Van den Heuvel Den Haag

Binnen de Vroom & Van den Heuvel Groep werken wij met 22 professionals met veel plezier nauw samen in drie krachtige labels die zich richten op executive search, interim en talent.

In 2023 vieren we ons 35-jarig lustrum. Een mooie mijlpaal waarbij we terug kijken, maar vooral onze blik op het hier en nu en de toekomst richten. Het onszelf blijven vernieuwen en ontwikkelen in de continu veranderende arbeidsmarkt is daarbij key en houdt ons als organisatie jong en scherp.

Binnen Sustainability & Investments, één van onze expertgebieden, hebben we 35 jaar ervaring met het succesvol invullen van posities binnen de financiële sector. Onze klanten zijn o.a. Private Equity Fondsen, Impact Investing Fondsen, Investment Banks, Institutioneel Vermogensbeheerders en Single Family Offices. Waarbij Sustainability een van de voornaamste drivers is in onze opdrachtenportefeuille. Met een team van 5 consultants zijn we dag in dag uit in gesprek met kandidaten en opdrachtgevers.

Daarnaast werken we als kantoor als een team (inclusief teamtarget) en delen we best practices ook onderling. Sharing is winning zit in ons DNA en dat voel je in alles terug. We zijn geïnteresseerd in elkaar en in onze klanten en kandidaten en weten wat er speelt in de markt. We krijgen terug uit de markt dat onze persoonlijke en eerlijke aanpak in combinatie met onze diepe expertise én durven challengen zeer gewaardeerd wordt.

 

Reageer op deze vacature

Positie

Voor verdere ontwikkeling van Vroom & Van den Heuvel Executive Search komen we graag in contact met een energieke, ervaren en nieuwsgierige recruitment professional met interesse in de financiële wereld

Gewenste achtergrond

Sustainability & Investments
Je bent van nature nieuwsgierig naar organisaties en mensen en de wisselwerking daartussen en bent eager om drijfveren te achterhalen. We komen graag in contact met mensen die gedreven zijn om zichzelf, het team en onze dienstverlening steeds te verbeteren. Je kunt je vastbijten in de uitdagingen die voor ons liggen en je zet door tot het eind. Je volharding maakt je een betrouwbare partner en zorgt dat je tot het best mogelijke resultaat komt.  

Wil je meer horen over onze dienstverlening en onze 'way of working'?

Geïnteresseerd in deze vacature?