icon-arrow icon-close icon-clock icon-linkedin quotation-mark select

Crossphase - Managing Director - Leiden - Succesvol ingevuld

Crossphase Leiden

Crossphase is een toonaangevende contentspecialist in Nederland. Als digital contentbureau helpen zij grote merken hun verhaal te vertellen met rake content – en ze organiseren dit vlekkeloos. Kwaliteit, mensen en samenwerken maken het verschil. Daarvoor investeert Crossphase in de persoonlijke en professionele groei van hun collega’s. Dit jaar viert Crossphase haar 15 jarig bestaan. Ze hebben een rijke historie, ondersteund door sterke waarden en hechte cultuur. Met 80 collega’s en een freelance netwerk van content specialisten, content management, webredactie / copywriting en conversation design bedienen zij klanten in Nederland en West-Europa. Met focus op lange termijn, groei en cultuur. Zij werken met de scaling-up methodiek.

Reageer op deze vacature

Positie

De MD draagt de eindverantwoordelijkheid voor de gehele organisatie en zet visie om in strategie, tactiek en operatie. Zij/hij is in staat vanuit focus op duurzame groei de organisatie verder te ontwikkelen. Je formuleert samen het MT (Leads Centre of Expertise, Connected Customer, Operations en Community Culture) het jaarplan met onder meer de planning van de omzet, budget en resultaat, voorgenomen activiteiten, geplande investeringen en personeelsbezetting en bespreekt dit met de twee founders, waar je tevens aan rapporteert.

De MD brengt Crossphase naar het volgende niveau door omzet, winst en marktaandeel te vergroten, nieuwe producten/diensten te ontwikkelen. Van contentspecialist naar dé contentpartner van Nederland. Zij/hij vindt balans tussen externe focus en interne kwaliteit en cultuur en is een echte teamplayer die strategie en executie samen doet met het management team en breder leadership team.
 

Gewenste achtergrond

  • General management. Ruime ervaring met het integraal leiden van een business, met het bouwen en onderhouden van relaties met vooraanstaande zakelijke klanten en met het aannemen, motiveren en ontwikkelen van toptalent, toont leiderschap; 
  • Betrekt MT én organisatie in het vormgeven van strategie en de tactische doorvertaling. motiveert en inspireert het leadership team én de organisatie;
  • Gezicht in de markt, een nieuwsgierige, autonome denker, is van leading by example; 
  • WO werk- en denkniveau, aangevuld met affiniteit met digital, digital marketing en branding;
  • Vertaalt ideeën en strategie naar actie en executie;
  • Resultaatgericht, pro-actief, gedreven, energiek en zelfstartend; 
  • Ervaring in een scale up omgeving: heeft al eens sterke groei gerealiseerd en gemanaged;
  • Je hebt affiniteit met het MKB en kent ook de wensen van corporate accounts.
  • Je bent overtuigend en bent goed in staat verwachtingen te managen; 
  • In staat duurzame relaties met klanten en collega’s op te bouwen. 

Geïnteresseerd in deze vacature?