icon-arrow icon-close icon-clock icon-linkedin quotation-mark select

Salta Group – Senior HR Business Partner - Hilversum

Salta Group Hilversum

Voor de Salta Group (voorheen NCOI Groep) zijn wij op zoek naar een senior HR Business Partner. De organisatie is continue in beweging en groeiende door succesvol ondernemerschap en overnames van mooie opleidingsmerken uit de markt. HR speekt een grote rol in deze steeds veranderende, dynamische organisatie en in de rol van senior HR business partner bestaat er veel ruimte om mee te denken over de organisatie structuur, om leidinggevenden binnen de divisie te coachen en er voor te zorgen dat de Salta Group cultuur blijft bestaan in de groeiende organisatie. 

Reageer op deze vacature

Positie

Een aantal verantwoordelijkheden binnen deze rol zijn; 

  • Sparringpartner voor het divisie management met betrekking tot personeel- & organisatie vraagstukken en HR beleid op strategisch niveau. Je adviseert over uiteenlopende HR vraagstukken zoals succession planning, performance management, team,- en leiderschapsontwikkeling en verzuim. 
  • Samenwerken met de HR generalisten en specialisten om HR optimaal te laten aansluiten bij de business doelstellingen.
  • Het initiëren en bijdragen aan HR brede projecten om HR naar een volgend level te brengen. Bijvoorbeeld; het binden, boeien en behouden van medewerkers, cultuur en organisatie ontwikkeling of integreren van entiteiten na overnames.
  • Stakeholder management in de matrix organisatie; managen van de verschillende stakeholders op verschillende niveaus waarbij je rekening houdt met het overstijgende belang van de Salta Group; 

Gewenste achtergrond

Jij bent een breed georiënteerde HR professional, wie in zijn kracht komt binnen een mensgerichte en ondernemende omgeving. Je weet waar je voor staat en met je strategische blik in combinatie met pragmatische aanpak draag je dagelijks bij aan het verder brengen van HR.

Deze functie is een mooie vervolgstap voor een ervaren HR Professional die toe is aan een vervolgstap als senior HR business partner. In deze rol kan je je ontwikkelen op strategisch vlak en ben je echt een ‘coach’ voor het divisie management. 

Een aantal punten waarin je jezelf herkent:

  • HBO/WO werk,- & denk niveau;
  • 7+ jaar werkervaring binnen het HR vakgebied, bij voorkeur binnen commerciële organisaties en/of de zakelijke dienstverlening; 
  • Je bent een stevige en allround HR professional met ervaring op de gehele employee journey, van hire tot retire. 
  • Je bent wendbaar en kan flexibel schakelen met verschillende niveaus en stakeholders, hierin heb je stijl flexibiliteit;
  • Je bent nuchter, beschikt over relativeringsvermogen en bent integer;
  • Je hebt sterke adviserende en communicatieve vaardigheden, daarnaast heb je een goede beheersing van de Nederlandse taal.


Over Salta Group

Je komt terecht in een organisatie in transitie waar je vanuit HR veel waarde kan toevoegen. Naast een goed salaris, reiskosten vergoeding, een pensioenregeling en korting op de collectieve zorgverzekering, een flexibele werkplek (thuis en in Hilversum), worden er door de Social Club leuke events georganiseerd.

Werken bij de grootste opleider van Nederland die staat voor ‘Lifelong learning’, betekent ook dat jij een passende opleiding, training of cursus kan volgen op kosten van de Salta Group. Want doorgroeien en ontwikkelen binnen de Salta organisatie wordt gestimuleerd en ondersteund. 


Nieuwsgierig geworden? Wij komen graag in contact voor een kop koffie en kennismaking. 

Geïnteresseerd in deze vacature?