icon-arrow icon-close icon-clock icon-linkedin quotation-mark select

MN – Information Security Risk Manager – Den Haag

MN Den Haag

Bescherm jij onze pensioenen?  Werkprocessen zijn soms lastig te veranderen, toch veranderen we snel door ons actieve gebruikt van moderne ICT infrastructuren. Deze nieuwe ontwikkelingen brengen ook risico’s met zich mee, die we kunnen beheersen door van en met elkaar te leren. 

MN als financiële dienstverlener is een van de grootste pensioenbeheerders en vermogensbeheerders van Nederland. Met een beheerd (pensioen)vermogen van €180 miljard voeren zij voor negen Nederlandse institutionele klanten integraal hun vermogensbeheer uit. Dit doen zij met een oog voor rendement, mens en milieu. In totaal maken zo’n 900 MN’ers zich sterk voor het pensioeninkomen van ongeveer 2 miljoen medewerkers uit de maakindustrie en maritieme sector. Deze 900 MN’ers bestaan uit specialisten, techneuten, strategen, consultants en vernieuwers. De sfeer binnen MN is gedreven, professioneel, innovatief, open en nuchter.

 

Reageer op deze vacature

Positie

Als Information Security Risk Manager draag jij bij aan de verdere ontwikkeling van de IT-organisatie. Vanuit de tweede lijn ben jij toezichthouder en sparringpartner met betrekking tot IT-risico’s richting de eerste lijn. Jouw taak is om de organisatie bewust te laten worden van wat de risico’s zijn en het adviseren over mogelijke oplossingen.

Gewenste achtergrond

Ben jij de ambitieuze professional die zowel inhoudelijk geïnteresseerd is als mensen & processen met elkaar weet te verbinden?  Sta je open voor een nieuwe stap in je loopbaan en wil je helpen bouwen aan het pensioen van de toekomt? Graag komen wij met je in contact.

Geïnteresseerd in deze vacature?