icon-arrow icon-close icon-clock icon-linkedin quotation-mark select

Soleo - Recruitment Director - succesvol ingevuld

Soleo Nederland & Belgie

Soleo, een full service contactcenter met 11 locaties (NL, België en Curaçao) en circa 1.200 medewerkers is op zoek naar een Recruitment Director. Effectieve inzet van mensen en digitale technologie is key. Ben jij een handson, ondernemende en creatieve professional met de kennis en ervaring om de juiste mensen binnen te halen?

Ben jij iemand die vanuit een sterke multichannel gedachte zowel op social (LinkedIn, Instagram, enz), de website (www.soleo.nl) en diverse jobboards (Indeed o.a.) verder kan bouwen aan de arbeidsmarktcommunicatie en algehele EVP (employee value proposition) van dit groeibedrijf?

Reageer op deze vacature

Positie

Als Recruitment Director werk jij in het ‘kloppend hart’ van Soleo in Nederland en België. Jij zorgt, samen met je collega’s, dat op alle 11 contactcenters de juiste mensen op de juiste plek komen en dat Soleo als organisatie kan blijven bouwen en groeien.

Hiertoe heb je volgende taken & verantwoordelijkheden:

  • Op basis van marktdata en natuurlijk jouw ervaring en inzichten bepaal je de recruitment strategie en weet hiervoor draagvlak te creëren bij de verschillende stakeholders.
  • Je zorgt voor vernieuwing en creativiteit (online) om goede kandidaten te werven en binden.
  • Je bent intelligent, ondernemend, hebt  het vermogen goed te schakelen tussen strategie en operatie.
  • Je rapporteert rechtstreeks aan de directie. De rol die je gaat vervullen kent geen vast kader.
  • Je bent een sterke projectmanager, initieert, inspireert, monitort en werkt actief mee, waarbij je ook anderen kan laten shinen.

Gewenste achtergrond

  • Je hebt HBO werk en denkniveau en minimaal 5 jaar ervaring binnen recruitment, bij voorkeur in een contactcenter, IT, uitzend, horeca of retail omgeving;
  • Je hebt aantoonbare ervaring met online marketing/recruitment campagnes, snapt social; zowel het opzetten, beheren als analyseren;
  • Je bent goed op de hoogte van candidate journeys en weet mensen te binden en boeien;
  • Je bent communicatief sterk, creatief, kunt goed plannen en overzicht houden. Je hebt een aanpakkersmentaliteit, bent een zelfstarter, stelt vragen en bent assertief.

Wat bieden we jou?

Een veelzijdige functie binnen een ambitieuze en sterk groeiende organisatie. Een goed marktconform salaris. Secundaire arbeidsvoorwaarden (incl. auto) en de mogelijkheid om jezelf te blijven ontwikkelen. Vrijheid om een bureau te kiezen op kantoren in Almere of Deventer en uiteraard behoort (deels) thuiswerken tot de mogelijkheden.

 

Geïnteresseerd in deze vacature?