icon-arrow icon-close icon-clock icon-linkedin quotation-mark select

Schuberg Philis - CFO - succesvol ingevuld

Schuberg Philis Schiphol Rijk

Voor Schuberg Philis, een zeer succesvolle Nederlandse IT-dienstverlener die zich richt op de ‘mission critical’ trajecten in IT omgevingen die essentieel zijn voor de business van haar klanten, zoeken wij een ambitieuze, scherpe en business gedreven CFO.

SBP bestaat bijna 20 jaar en is een van de best verstopte parels van de Nederlandse economie. SBP heeft veel ambitie, het bedrijf wil groeien, zichzelf ontwikkelen en de impact vergroten. SBP is betrokken bij vragen achter de IT-vraag: de strategische businessvragen van haar klanten. Digitale transformatie, software development, data en business consulting zijn belangrijke pijlers binnen de groei van SBP.

SBP staat voor 100%; in de manier waarop zij werken komt dit getal voortdurend terug. Het 100% -principe is van toepassing op de geleverde kwaliteit, de klanttevredenheidsambitie, de gedegen financiële basis, de toewijding die ze hebben en de openheid die nodig is om dit te realiseren. SBP is een bedrijf zonder -bazen- en als collega’s draagt iedereen de verantwoordelijkheid om de continuïteit, groei en kwaliteit van SBP te bewerkstelligen. Experts worden in de lead gezet en met elkaar wordt in zelfsturende klantenteams samengewerkt om zo voor elke klant het beste resultaat te bereiken. Vrijheid en verantwoordelijkheid gaan hand in hand. De cultuur kenmerkt zich door co-creatie, innovatie, vakmanschap en een passie voor technologie en wetenschap. De focus op mens, ‘well-being’, aandacht en dedication staan centraal en people before profit vormen diepgewortelde cultuurwaarden binnen de onderneming.

Reageer op deze vacature

Positie

De CFO geeft samen met de Managing Directors van SBP vorm aan de groei en ontwikkeling van de organisatie. Met een open blik en een autonome en positief kritische mindset trekt hij op met de MD’s in het realiseren van de (lange termijn) strategie en de groeiambitie van SBP.

De CFO is eindverantwoordelijk voor het neerzetten van een moderne, transparante financiële organisatie en is een stevige, overtuigende  business en sparring partner voor de MD’s en Founders op financieel en organisatie breed terrein.

Een belangrijke rol van de CFO is weggelegd in het vergroten van de finance savvyness van de organisatie. Daarnaast adviseert hij op het gebied van investeringen en is proactief betrokken bij het identificeren en (bedrijfseconomisch) analyseren van business opportunity’s.

De CFO draagt zorg voor adequaat cashflowmanagement, alsook voor een korte en (middel) lange termijn financieringsplan van SBP.

Een CFO van deze tijd, strategisch en handson, gericht op groei en ontwikkeling van de organisatie en haar mensen. Iemand die bijdraagt aan de professionaliteit van het bedrijf èn aan de goede sfeer.

Gewenste achtergrond

  • Afgeronde WO opleiding, eventueel aangevuld met MBA, RA of RC opleiding.
  • >15 jaar ervaring waaronder een aantal jaren in een allround eindverantwoordelijke CFO rol binnen een bij voorkeur middelgrote groeiende onderneming.
  • Ervaring binnen een familie bedrijf of met DGA structuur is een pre.
  • Ervaring met het managen van (internationale) groei en change.
  • Ervaring met digitalisering en met strategie implementaties.
  • Energiek, authentieke denker, natuurlijke verbinder.
  • Creatieve, snelle denker.
  • Denkt in kansen en oplossingen, business driven.
  • No surprises, boven op de bal en focus op overmorgen en vandaag.

Geïnteresseerd in deze vacature?