icon-arrow icon-close icon-clock icon-linkedin quotation-mark select

DAS - Senior HR Business Partner - Amsterdam

DAS Amsterdam

Na de succesvolle invulling van de positie van senior hr businesspartner, zijn we op zoek naar een tweede stevige HR Business Partner! 

Als senior HR business partner bij DAS ben jij voor de juridische kern van het bedrijf, dé adviseur voor alle vragen rondom in-, door-, en uitstroom. Je geeft advies aan management op verschillende thema’s op het gebied van cultuur, performance management, leiderschaps- & team ontwikkeling. Je geeft hierin niet alleen advies, maar je stroopt ook zelf de mouwen op om hier pro actief mee aan de slag te gaan. 

Wil jij met je brede HR kennis de DAS juristen ondersteunen om zo een maatschappij te creëren waarin juridische hulp voor iedereen toegankelijk is? Dan is deze positie misschien wel wat voor jou! 
 

Reageer op deze vacature

Positie

Binnen deze functie ga je aan de slag als Senior HR Business Partner voor de juristen, waardoor je dichtbij de corebusiness van DAS zit. Als echte allrounder binnen deze organisatie is het belangrijk dat je zowel op operationeel, tactisch als strategisch niveau waarde kunt toevoegen en adviserend kunt optreden naar je interne stakeholders.  Voor de populatie waarvan jij verantwoordelijk bent, ben je lid van het MT, schrijf je het HR jaarplan en ben je adviseur en sparringpartner in de volle breedte van HR. 

Daarnaast zijn jouw verantwoordelijkheden in deze rol:

 • Het zichtbaar zijn en aanspreekbaar zijn voor het management van jouw account; het Juridisch Service Centre van +- 300 fte Je adviseert op uiteenlopende HR vraagstukken, zoals ten aanzien van succession planning, performance management, verzuim en leiderschap. 
 • Het leveren van een actieve bijdrage aan het naar een volgend niveau tillen van de HR dienstverlening.
 • Efficiënte samenwerking opzoeken met alle HR collega’s (bestaande uit Recruitment, Compensation & Benefits, Academy en de HR administratie). 
 • Pro-actief bijdragen aan HR- of organisatie brede projecten waarbij HR kennis gevraagd wordt.  
 • Het nemen van initiatieven op HR gebied waar verbetering mogelijk is, onder meer ten aanzien van HR processen. 
 • Bijdragen aan het vergroten van werkplezier van de medewerkers. Hierbij ga je met de business in gesprek om engagement te verhogen.  

Gewenste achtergrond

Jij bent een zelfstandige, energieke en hands-on HR professional. Je hebt meerdere jaren brede HR ervaring opgedaan in een professionele omgeving. 

Daarnaast herken jij jezelf in de volgende punten:

 • Academisch werk- en denkniveau. Je hebt minimaal 7 jaar ervaring opgedaan als HR Adviseur/ Business Partner.
 • Bij voorkeur eerdere werkervaring binnen de commerciële, zakelijke dienstverlening dan wel een kennisintensieve omgeving met professionals;
 • Allround HR ervaring op het gebied van in-, door en uitstroom. 
 • Je vindt het leuk om zowel op operationeel, tactisch als strategisch niveau te werken en schakelt hier gemakkelijk tussen. 
 • Nuchtere, doortastende HR professional, een sterke gesprekspartner voor verschillende niveaus binnen de organisatie, die graag initiatief neemt en mensen meekrijgt vanuit enthousiasme. Je bent organisatiesensitief. 
 • Je bent pragmatisch; je signaleert zaken en je gaat hier proactief mee aan de slag. Je neemt je eigen verantwoordelijkheid en houdt overzicht. 
 • Je hebt een no-nonsense mentaliteit en bent naast een denker ook een doener.  

Heb je interesse? 

Solliciteer direct via de knop hieronder, of neem contact op met Marjolein voor meer informatie. 

Geïnteresseerd in deze vacature?