icon-arrow icon-close icon-clock icon-linkedin quotation-mark select

Codema - HR Eindverantwoordelijke - Bergschenhoek - succesvol ingevuld

Codema Bergschenhoek

Codema Systems Group is ontstaan uit het samengaan van een aantal kleinere bedrijven en is uitgegroeid tot een vooraanstaande naam in de glastuinbouwsector. Het bedrijf heeft Nederlandse roots en heeft vestigingen onder meer in Bergschenhoek (ca 120 medewerkers, inclusief hoofdkantoor) en in Venlo (ca 50 medewerkers) vanwege een grote afzetmarkt in de Peel en Duitsland en een vestiging in China (6 medewerkers). Tuinbouw is een typisch Nederlands exportproduct en Codema heeft dan ook internationale klanten en wordt ingezet op grootschalige projecten, onder meer in China en Noord Amerika.

Codema Systems Group ontwikkelt, levert en installeert wereldwijd essentiële op maat gemaakte tuinbouwoplossingen.  Codema heeft uitgebreide ervaring in zes vitale disciplines: irrigatiesystemen, (logistieke) teeltsystemen, elektrotechniek, assimilatiebelichting, klimaatbeheersing en software-oplossingen. Vanwege de snelgroeiende wereldbevolking zal er meer voedsel en sierteelt geproduceerd moeten worden en op een manier die duurzamer en efficiënter is. Innovatie, efficiency en duurzaamheid zijn daarom essentieel in de voedselproductie van de toekomst. Hoogwaardige teeltsystemen en -oplossingen kunnen helpen deze efficiency- en duurzaamheidslag te maken, zo is de overtuiging van Codema. Het bedrijf wil hier een rol in spelen en op deze manier bijdragen aan een gezondere en duurzamere wereld. 

Sinds begin dit jaar is een  nieuwe directie aangetreden en is een transitie ingezet waarbij de organisatie zich weer richt op groei en verdere ontwikkeling. Voor HR is een belangrijke rol weggelegd om te ondersteunen bij de realisatie van de doelstellingen van de organisatie, onder meer ten aanzien van de HR processen (basis op orde) maar ook ten aanzien van het werken aan een hechtere cultuur waarbij de vestigingen beter met elkaar gaan samenwerken en elkaar zo versterken.

Om Codema hierin te ondersteunen zijn wij op zoek naar een moderne en energieke HR Eindverantwoordelijke.

Reageer op deze vacature

Positie

De HR Eindverantwoordelijke is primair verantwoordelijk voor het ontwikkelen, vormgeven en uitvoeren van de HR visie & strategie aansluitend bij de businessdoelstellingen. Uitgangspunt is de wens van Directie om HR op een vernieuwende en slagvaardige wijze in te zetten, passend bij de ambities van de organisatie. 

Gewenste achtergrond

De HR Eindverantwoordelijke herkent zich in de volgende kenmerken:

  • Voelt zich thuis in een middelgrote technische, projectenorganisatie met internationale scope en een no-nonsense mentaliteit;
  • Academisch/HBO+ denk- en werkniveau;
  • Stevige, allround HR ervaring, op zowel operationeel, tactisch als strategisch niveau;
  • Maakt gemakkelijk contact, is verbindend en oplossingsgericht;
  • Heeft plezier in het verbeteren van HR processen en het leveren van een bijdrage aan cultuurverandering in de organisatie;
  • Betrokken, positief en in staat om autonoom te werken;
  • Wordt als sparringpartner herkend, is sensitief en houdt zaken duidelijk en simpel;
  • Is gewend te werken met Excel en HR IT systemen;
  • Heeft -best practices- opgedaan in andere omgevingen en zet deze ervaring en expertise graag in voor Codema.

(Indien gewenst is part-time werken mogelijk, bijv. 3 à 4 dagen)

 

Geïnteresseerd in deze vacature?