icon-arrow icon-close icon-clock icon-linkedin quotation-mark select

Rivoir Capital - Manager Finance - succesvol ingevuld

Infrastructuurmanager Amsterdam

Rivoir Capital is een nieuwe snelgroeiende Infrastructuurmanager. Rivoir Capital is opgericht in 2018 en biedt dienstverlening aan investeerders in vitale infrastructuur assets die van groot belang zijn voor de economische en maatschappelijke groei in Nederland. Rivoir Capital werkt inmiddels op de meest aansprekende infrastructuurprojecten van Nederland voor meerdere internationale investeerders en internationale banken.

Rivoir Capital Management Services is de business partner van internationale investeerders en opdrachtgevers op het gebied van concessie management en assetmanagement. Rivoir is zowel actief in de ontwikkeling van investeringen als het management van projecten. Rivoir Capital is een partner met een lange termijn horizon. Met een strategische focus op professionele en kwalitatief hoogwaardige dienstverlening in de infrastructuur op gebied van mobiliteit (wegen, tunnels, bruggen) publieke huisvesting en duurzame energie.

Reageer op deze vacature

Positie

Voor Rivoir Capital  zijn wij op zoek naar een Manager Finance, een ambitieuze en vak volwassen finance professional. Ondernemend en pragmatisch. De Manager Finance is de spil in de financiële aangelegenheden aangaande de projectfinancieringen en equity investeringen van infrastructuur projecten. De Manager Finance geeft leiding aan het verder uit te bouwen finance team en is verantwoordelijk voor de verdere professionalisering van finance binnen Rivoir. Hij is vanuit finance perspectief is verantwoordelijk voor een Rivoir portefeuille : kwaliteit, volledigheid & tijdigheid. Hierbij ondersteund door het Rivoir accounting en project finance team.

De Manager Finance is binnen de projecten eindverantwoordelijk voor de financiering en de investeringen (incl. financieel model), business en financial control, financiële verslaglegging (intern en extern) en governance & procedures.

Daarnaast werkt de Manager Finance mee aan de ontwikkeling van nieuwe (internationale) projecten voor internationale investeerders; het ontwikkelen van nieuwe financieringsoplossingen en business cases in een creatieve setting.

Gewenste achtergrond

  • WO werk en denkniveau (economie of accountancy). Bij voorkeur RA
  • 10-12 jaar werkervaring in finance posities ohgv accounting & control, bij voorkeur binnen projectorganisaties en/of accountancy
  • Ervaring en /of affiniteit met financieringen

Competenties:

  • Communicatief met impact
  • Probleemanalyse & oordeelsvorming
  • Goede combinatie van analytisch en strategisch denkvermogen en een pragmatisch karakter
  • Oplossingsgericht en creërend
  • In staat om projectmatig te werken – ‘self starter’
  • Accuraat en nauwgezet met aandacht voor kwaliteit
  • Teamspeler die zich thuis voelt in een ondernemende setting

Geïnteresseerd in deze vacature?