icon-arrow icon-close icon-clock icon-linkedin quotation-mark select

Fakton Executives - Director Woningcorporaties - Rotterdam

Fakton Executives Rotterdam

Fakton heeft zich in bijna 40 jaar ontwikkeld tot een platform van ondernemingen die zich dagelijks bezighoudt met financiële, strategische en ontwikkelvraagstukken in het domein van ruimte en vastgoed. De missie van Fakton is een beslissende bijdrage leveren aan het creëren van veerkarachtige stedelijke leefomgevingen en vitale vastgoedorganisaties. Binnen Fakton staat leren en ondernemen centraal. Zie verder ook www.fakton.com.

Het netwerk van Fakton Executives, een van de ondernemingen onder de Fakton paraplu,  beschikt over expertise, ervaring en zekerheid om organisaties en projecten verder te brengen in deze complexe omgeving. Fakton Executives is een onderneming met bekwame interim managers (de Fakton executives), inzetbaar op kortlopende en langdurige interim (lijn-, project-, en programma)management functies. Zij werken voor overheden, bouwbedrijven, beleggers en woningcorporaties aan afgebakende complexe opdrachten.

Alle Fakton executives hebben hun sporen ruimschoots verdiend in de publieke en/of private woningmarkt. Of het nu gaat om het implementeren van asset management voor een corporatie, het managen van een project of een gebiedsontwikkeling of een leidinggevende interim functie binnen een gemeente; Fakton Executives beschikt over zeer ervaren interim managers die deze diversiteit aan rollen kan vervullen bij haar opdrachtgevers. 

Voor het uitbouwen van de woningcorporatie markt zijn wij voor Fakton Executives op zoek naar een enthousiaste Market Director Woningcorporaties

Reageer op deze vacature

Positie

Zie jij het als een uitdaging om de woningcorporatiemarkt binnen Fakton Executives verder uit te bouwen? Sta jij sterk in het netwerk van woningcorporaties en weet je dit te koppelen aan de Fakton interim executives business? Dan is dit een passende uitdaging voor jou!

De markt is aan het professionaliseren en heeft 2 majeure opgaven: de realisatie van betaalbare woningen en de verduurzaming van bestaand bezit. Daarom zoeken wij iemand die een sterk netwerk heeft binnen de woningcorporatiemarkt en die tegelijkertijd een stevige partner is in het MT van Fakton Executives.

 

Gewenste achtergrond

  • een afgeronde academische opleiding 
  • een consultative seller: iemand die op basis van gedegen kennis en vakmanschap vertrouwen wint, weet te verbinden en opdrachten gegund krijgt.
  • ruime kennis van, ervaring met en netwerk binnen woningcorporaties;
  • deskundig, zelfstandig, initiatiefrijk en resultaatgericht;
  • schakelt makkelijk tussen strategische en operationele zaken;
  • intrinsiek gemotiveerd om te leren en een goede bijdrage te leveren aan het team;
  • sterk ontwikkelde communicatieve vaardigheden.

Geïnteresseerd in deze vacature?