icon-arrow icon-close icon-clock icon-linkedin quotation-mark select

Hogeschool Tio - Manager HR - Utrecht - succesvol ingevuld

Hogeschool Tio Utrecht

Hogeschool Tio

Hogeschool Tio bestaat al meer dan 50 jaar en is marktleider op het gebied van particuliere, erkende hbo- en mbo-opleidingen. Ruim een halve eeuw vol bevlogen docenten, kleine klassen, ruimte om te excelleren, uitstekende voorzieningen en veel persoonlijke aandacht. En dat alles in een gezellige sfeer. Tio staat niet stil en is continu aan het vernieuwen. Zo biedt Tio sinds kort weer de nodige nieuwe opleidingen en mogelijkheden aan. Jaarlijks studeren zo’n 2000 studenten aan de zes kleinschalige vestigingen van Tio. Door zich te richten op persoonlijk, excellent en ondernemend onderwijs behoren de opleidingen van Tio al jaren tot de beste van Nederland. In 2021 is Tio door de studiekeuzegids uitgeroepen tot de beste kleine hogeschool van Nederland. Tio maakt onderdeel uit van de NCOI groep.

Bij Hogeschool Tio werken ongeveer 400 medewerkers, verdeeld over de vestigingen in Amsterdam, Utrecht, Rotterdam, Eindhoven, Hengelo en sinds kort Groningen. Het hoofdkantoor van Tio is gevestigd in Utrecht. De cultuur binnen de organisatie kenmerkt zich door korte lijnen, een hoge mate van kwaliteitsgerichtheid en snelheid van besluitvorming. Daarnaast is het persoonlijke karakter en de dienstverlenende instelling typerend voor de organisatie.

Reageer op deze vacature

Positie

Voor onze opdrachtgever zijn wij op zoek naar een energieke en ambitieuze Manager HR die een grote rol gaat spelen in de professionalisering en verdere groei van deze dynamische en ondernemende organisatie. De Manager HR is tevens verantwoordelijk voor het aansturen, coachen en ontwikkelen van een klein HR team.

 

Gewenste achtergrond

  • Academisch werk- en denkniveau en minimaal 8 jaar allround HR ervaring;
  • Kan de diepte in op onderwerpen zoals ontwikkeling & change, talentmanagement en personeelsplanning, employer branding, hr it, maar weet ook raad met arbeidsjuridische en arbeidsvoorwaardelijke vraagstukken;
  • Strategische denker, maar tevens operationeel sterk;
  • Verbindende en coachende stijl van leidinggeven;
  • Beschikt over het vermogen om de business te begrijpen en het HR beleid binnen Tio op een hoger niveau te brengen;
  • Communicatief sterk;
  • Projectmanagement ervaring en affiniteit met het inrichten van efficiënte processen;
  • Ondernemend en zelfstandig;
  • Durft beslissingen te nemen;
  • Empathisch en integer.

Geïnteresseerd in deze vacature?