icon-arrow icon-close icon-clock icon-linkedin quotation-mark select

NCOI - Consultant Corporate Development - Hilversum- succesvol ingevuld

NCOI Hilversum

Wat ooit begon op een zolderkamer in Hilversum in de jaren 90 van de vorige eeuw is inmiddels uitgegroeid tot de grootste opleider van de Benelux. NCOI Groep, met het hoofdkantoor in Hilversum, heeft circa 2.500 werknemers in vaste dienst naast 4.500 zzp’ers en bestaat uit diverse gerenommeerde opleiders zoals NCOI Opleidingen, Scheidegger, NTI, Schoevers, ISBW, Computrain, Markus Verbeek Praehep, NIBE-SVV. NCOI Groep is preferred supplier bij het grootste deel van de Top 500 organisaties in Nederland en faciliteert jongeren en volwassenen tijdens hun levenslange professionele ontwikkeling, waardoor het verwezenlijken van hun persoonlijke aspiraties en daarmee die van hun organisaties bereikbaar wordt.

Reageer op deze vacature

Positie

Als Consultant Corporate Development ben jij medeverantwoordelijk voor complexe en strategische M&A trajecten. Je draagt bij aan het duurzaam versterken van NCOI Groep door jouw actieve coördinatie van fusies, overnames en andere vormen van samenwerking binnen NCOI.

Vanuit het kernteam Corporate Development, dat nauw samenwerkt en schakelt met de CEO, lever je expertise binnen diverse multidisciplinaire projectteams. Je stelt businesscases op waarin naast de strategische en uitgewerkte dealstructuur ook concrete post-investment voorstellen terugkomen. Door de platte organisatiestructuur zit je dichtbij het vuur en heb je direct impact. Als Consultant Corporate Development rapporteer je direct aan de Directeur Corporate Development.

Gewenste achtergrond

  • Een no-nonsense instelling en executiekracht, zodat je de beoogde doelstellingen realiseert in een steeds veranderende organisatie.
  • Je bent in het bezit van een (bedrijfs)economische of kwantitatieve academische opleiding.
  • Je hebt minimaal 4 jaar werkervaring op het gebied van M&A en/of transaction services
  • Je hebt gedegen kennis van waarderingstechnieken, algeheel financieel management en accounting en bredere strategische kennis van businessmodellen.
  • Uitstekende mondelinge en schriftelijke uitdrukkingsvaardigheid in de Nederlandse en bij voorkeur ook goede beheersing van Engelse én Duitse taal.

Geïnteresseerd in deze vacature?