icon-arrow icon-close icon-clock icon-linkedin quotation-mark select

KWF Kankerbestrijding - HR LEAD - Amsterdam - succesvol ingevuld

KWF kankerbestrijding Amsterdam

Met haar activiteiten ondersteunt KWF patiënten in elke fase van het leven. Voor mensen die nog geen kanker hebben, maar ook mensen die niet meer beter worden. Wil jij vanuit jouw professie helpen om een bijdrage te leveren aan het de missie van KWF?

De organisatie & de rol

KWF heeft haar organisatie in de afgelopen periode getransformeerd naar een ander besturingsmodel ingericht naar holacratische principes. De organisatie streeft een wendbaar karakter na.

De KWF waarden geven richting aan wie zij zijn en hoe zij de dingen willen doen. Deze waarden zijn als volgt: Vastberaden, Vooruitstrevend en Verbindend. KWF is een van de partijen in een uitgestrekt web van stakeholders, die vanuit een netwerkgedachte en deze voorgenoemde waarden haar ambitie wil waarmaken.

Reageer op deze vacature

Positie

Voor de verdere ontwikkeling van de cirkel Human Resources binnen KWF gaan wij op zoek naar een stevige, innovatieve en verbindende:

HR Lead

De HR Lead is trekker van het HR team dat bestaat uit 5 medewerkers; 3 HR adviseurs, 1 HR ondersteuner en 1 stagiair. De Lead is sparringpartner van de trekker van de cirkel Mens & Organisatie en is als Professional vooral ‘verbinder’ van en voor de Vakspecialisten. Als HR Lead ben je verantwoordelijk voor de werkverdeling en prioritering binnen de cirkel en daarnaast actief als mede-adviseur op een breed spectrum van HR zaken.  

Dit is een fantastische uitdaging voor een senior HR professional die de vertaalslag kan maken tussen organisatie en de business in een sterk veranderende omgeving. Als HR Lead ben je mede-trekker van (cultuur) verandering en aanjager voor de implementatie van de HR strategie binnen KWF. 

Gewenste achtergrond

Voldoe jij aan de volgende kwalificaties? Reageer dan op deze uitdaging.

  • Je beschikt over een afgeronde academische opleiding, aangevuld met minimaal 7 jaar relevante generieke werkervaring binnen het HR werkveld;
  • Ruime ervaring met in-, door- en uitstroom processen, je bent up-to-date met kennis van de arbeidsrechtelijke kant;
  • Relatie bouwer, verbinder, zichtbaar binnen de KWF organisatie, impactvol;
  • Bewezen succesvol in het ontwikkelen van mensen, sparringpartner en adviseur in begeleiden van talent;
  • Je beschikt over goede communicatie skills en je krijgt mensen mee en bent stijlflexibel;
  • Je hebt ruime ervaring met werken binnen organisaties in verandering, bekendheid met  holacratisch werken is een pre.

Deze rol past bij jou als je wilt werken in een maatschappelijke organisatie die er toe doet, waarin jij jouw steentje bijdraagt aan de doelen van KWF!

Interesse?

Reageer dan voor 9 december. Daags daarna maken wij de selectie en volgt reactie!

Geïnteresseerd in deze vacature?