icon-arrow icon-close icon-clock icon-linkedin quotation-mark select

Recruitment Lead - Dirkzwager - Arnhem/Nijmegen - succesvol ingevuld

Dirkzwager Arnhem/Nijmegen

Heb jij ruime ervaring met het werven en selecteren van hoogopgeleide professionals? En heb je daarnaast ervaring met het opzetten van een recruitment plan, het versterken van employer branding, het verbeteren van de candidate experience en het digitaliseren van recruitment processen? Dan zijn wij voor onze klant Dirkzwager op zoek naar jou als dé nieuwe Recruitment Lead.

Met wie ga je werken?

Je gaat werken bij Dirkzwager, de grootste juridische en fiscale dienstverlener buiten de Randstad. De organisatie behoort tot de top 3 in de lijst 'Most Attractive Employers (law) 2019'. Bij Dirkzwager zijn ruim 300 mensen werkzaam, verdeeld over kantoren in Arnhem en Nijmegen. Van de 300 medewerkers zijn 145 advocaten, (kandidaat-) notarissen en belastingadviseurs. Je gaat werken in het HR-team; bestaande uit de Head of HR, drie HR adviseurs, een Learning & Development specialist en het secretariaat. Binnen HR is er een recruitment-team, bestaande uit een Recruitment Lead (deze vacature) en een campus recruiter. Daarnaast werk je in deze rol ook samen met collega’s van Marketing & Business Development over bijvoorbeeld communicatie strategieën.

Reageer op deze vacature

Positie

De verantwoordelijkheid van jou als Recruitment Lead gaat dus verder dan alleen de werving en selectie van senior professionals. Naast dat je deze werving & selectie processen uitvoert, ben je ook verantwoordelijk voor het continu verbeteren hiervan. Hierbij ben je op zoek naar vernieuwende, digitale manieren die Dirkzwager helpen om de juiste mensen aan te nemen. Je bent verantwoordelijk voor het efficiënter maken van de processen intern en het sterker neerzetten van het employer brand extern.

Gewenste achtergrond

Neem jij best practices mee en heb je ervaring heeft met het digitaliseren van recruitment? Ben jij daarnaast initiatiefrijk, innovatief, analytisch en daadkrachtig? Kun jij anderen overtuigen op basis van de inhoud en weet jij vertrouwen te wekken? Dan horen we graag meer over jou!

We zijn op zoek naar iemand die een relevante academische opleiding heeft afgerond in bijvoorbeeld Recht, Psychologie of Bedrijfskunde en die minstens 5 jaar werkervaring heeft als recruiter. Je bent daarnaast minimaal 0,8 fte / 32 uur per week beschikbaar.

Geïnteresseerd in deze vacature?