icon-arrow icon-close icon-clock icon-linkedin quotation-mark select

Dirkzwager - Head of Finance & Operations - succesvol ingevuld

Dirkzwager Arnhem & Nijmegen

Eerste selectie gemaakt

Binnen Dirkzwager leveren ambitieuze en gemotiveerde juridische en fiscale specialisten geïntegreerde dienstverlening waarbij interne samenwerking centraal staat. De organisatie behoort tot de top 3 in de lijst 'Most Attractive Employers (law) 2019'.

Bij Dirkzwager zijn ruim 300 mensen werkzaam, hiervan zijn circa 145 advocaten, (kandidaat-) notarissen en belastingadviseurs. Bij Dirkzwager werken nieuwsgierige en gedreven mensen. Ze zijn gericht op kwaliteit en zijn alert, zelfbewust en open.

Dirkzwager is volop in ontwikkeling, maakt als organisatie mooie stappen maar is zeker nog niet ‘af’. Zo wordt er onder andere hard gewerkt aan een transitie en professionaliseringsslag van Business Services. Doel is om een toekomstbestendige en professionele supportorganisatie te realiseren, die waarde toevoegt aan de organisatie en daarmee aan de klant.

Reageer op deze vacature

Positie

Een van de afdelingen die onderdeel is van deze transitie is Finance & Operations. Voor het begeleiden van deze transitie, voor het goed neerzetten van het financiële huis en voor het realiseren van een eigentijdse en business georiënteerde finance afdeling, is  Dirkzwager op zoek naar een stevige, vakvolwassen en energieke Head of Finance & Operations.

Functie

De Head of Finance & Operations is verantwoordelijk voor de ontwikkeling van de financiële kolom binnen Dirkzwager en voor het verhogen van de kwaliteit van dienstverlening richting de fee earners. Dit houdt onder andere in de verdere professionalisering van de afdeling en het realiseren van een verfijnde afstemming tussen de afdeling, het Bestuur (4 personen) en de partnergroep (36 personen). Hij is verantwoordelijk voor het vergoten van de zichtbaarheid, pro-activiteit en slagvaardigheid van de afdeling en voor de ontwikkeling van finance naar een volwaardige business partner voor Bestuur en Partners. Zelf geeft hij leiding aan de afdeling Finance (10 medewerkers) en de afdeling Facility Management (4 medewerkers).

De Head of Finance & Operations draagt zorg voor het vorm en inhoud geven aan de Finance & Operations afdeling.  Efficiencyslagen realiseren, transitie begeleiden, het team naar een hoger plan tillen en positie veroveren als eindverantwoordelijke en als team in de business, dat is wat de Head of Finance & Operations te doen staat. Iemand met visie en de executiekracht, een autoriteit op zijn vakgebied die mensen mee krijgt, iemand die kan veranderen, versnellen en verbeteren met gevoel voor de organisatie.

Gewenste achtergrond

  • Afgeronde WO opleiding.
  • > 12 jaar relevante werkervaring waarvan tenminste 5 jaar in een managers rol op strategisch niveau, bij voorkeur in een hoogopgeleide, kennisintensieve omgeving dan wel binnen de commerciële dienstverlening.
  • Brengt ‘best practices’ mee en heeft ervaring met het professionaliseren van Finance.
  • Diepgaande en actuele kennis van de huidige ontwikkelingen op Finance over de volle breedte van het vak.
  • Analytisch sterk, in staat snel zaken te doorgronden en problemen bloot te leggen.
  • Veranderingsgezind en oplossingsgerichte denker gericht op de toekomst en innovatie.
  • Executiekracht, durft (ook minder populaire) beslissingen te nemen, overtuigingskracht.
  • Stevige gespreks- en sparringpartner voor de partnergroep.
  • Kernwoorden zijn verbindend, wendbaar en daadkrachtig.

Geïnteresseerd in deze vacature?