icon-arrow icon-close icon-clock icon-linkedin quotation-mark select

PwC - Directeur Human Capital - succesvol ingevuld

PWC Amsterdam

Bij onze opdrachtgever, PwC Nederland, werken ruim 5.000 medewerkers met elkaar samen vanuit twaalf vestigingen. PwC heeft haar diensten onderverdeeld in drie Lines of Services: Assurance, Tax and Advisory. PwC Nederland werkt nauw samen binnen het wereldwijde netwerk. PwC is ambitieus en realiseert zich dat er fundamentele veranderingen zijn in hoe we werken en zullen werken in de nabije toekomst. Binnen deze veranderende werkelijkheid speelt Human Capital een essentiële rol. Om de ambities verder vorm te geven zijn we op zoek gegaan naar een professionele opvolger van de huidige Directeur HC die met pensioen gaat.

Reageer op deze vacature

Positie

De Directeur Human Capital is verantwoordelijk voor het verder ontwikkelen en implementeren van een professionele, vernieuwende en heldere HR Strategie voor de komende jaren in lijn met de global HR strategie.  Nadruk zal liggen op onderwerpen als digitalisering, workforce of the future, HR analytics, employer branding, talent acquisition en talentmanagement, leiderschap, growth mindset, diversity en reward.

Gewenste achtergrond

  • Afgeronde academische opleiding, bij voorkeur in de bedrijfskundige richting.
  • Minimaal 15 jaar relevante werkervaring, waarvan tenminste 5 jaar in een HR directeursrol op strategisch niveau, bij voorkeur in een hoogopgeleide, kennisintensieve omgeving. Kandidaat neemt op het vakgebied– best practices- mee die aansluiten op de thema’s bij PwC.
  • Uitgebreide leidinggevende ervaring.
  • Initiatiefrijk, senior, innovatief en daadkrachtig.
  • Snelle denker met open en flexibele mind.
  • Heldere visie op HR, inspirerend en in staat om anderen mee te krijgen.
  • Past bij de waarden van PwC, te weten: act with integrity, make a difference, care, reimagine the possible and work together.

Geïnteresseerd in deze vacature?