icon-arrow icon-close icon-clock icon-linkedin quotation-mark select

Clifford Chance - HR Business Partner -succesvol ingevuld

Clifford Chance Amsterdam

Ben jij een enthousiaste en zelfverzekerde HR Business Partner? Ben je een betrouwbare gesprekspartner en adviseur met affiniteit met de juridische sector en functioneer je goed in een kennisintensieve omgeving?

Voor Clifford Chance, een toonaangevend en innovatief advocatenkantoor in Amsterdam, zijn wij op zoek naar een HR Business Partner die impact maakt en verantwoordelijkheid neemt. Iemand die graag een bijdrage levert aan een innovatieve HR visie, iemand die Clifford Chance samen met het HR team naar een volgend level brengt, en de HR strategie weet te vertalen naar concrete acties en doelstellingen.

Reageer op deze vacature

Positie

In deze rol als HR BP bij Clifford Chance ben je adviseur en ondersteuning voor de Legal collega’s en partners. Daarnaast heb je de kans om verder vorm te geven aan een innovatieve, duidelijke en toekomstbestendige HR strategie als integraal onderdeel van de kantoorstrategie, waarbij talent development, persoonlijke ontwikkeling en diversiteit en inclusie belangrijke onderwerpen zijn.

Je bent continu bezig met het onderhouden, actualiseren en optimaliseren van de HR processen en ben je samen met je collega HR Business Partner en de Head of HR & Talent verantwoordelijk voor het volledige HR-beleid. Thema’s die hier aan bod komen zijn o.a: de performance management cyclus, loopbaanontwikkeling, het indienst- en uitdienst proces, verzuim, het initiëren en uitrollen van projecten rondom gezondheid, maar ook talentontwikkeling en diversiteit. Daarnaast onderhoud je contact met het internationale netwerk en het delen van best practices.  

Gewenste achtergrond

  • Een afgeronde academische of HBO opleiding. (bij voorkeur Human Resource Management of vergelijkbaar)
  • Tussen de 5 – 10 jaar relevante werkervaring in soortgelijke omgeving. Bij voorkeur in de zakelijke dienstverlening, kennis intensieve omgevingen of corporate omgeving. Ervaring in partnerorganisatie is een pré.
  • Goede kennis van het Nederlandse arbeidsrecht.
  • Sterk organisatorisch vermogen met een natuurlijke focus op het verbeteren van processen.
  • Sterk ontwikkelde sociale en communicatieve vaardigheden met stijlflexibiliteit. Je weet je ideeën op een goede manier over te brengen en weet draagvlak te creëren.
  • Leergierig, nieuwsgierig en denkt graag mee over nieuwe, creatieve oplossingen.
  • Energiek met een proactieve houding en een ‘can do’ mentaliteit.
  • Goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal.

Geïnteresseerd in deze vacature?