icon-arrow icon-close icon-clock icon-linkedin quotation-mark select

Evita Zorg - Head of Finance (MT-lid) - succesvol ingevuld

Evita Zorg Den Haag

In deze bijzondere periode, waarin de wereld wordt geraakt door het Corona virus, wordt eens te meer duidelijk hoe belangrijk onze zorg sector is. Een sector met duizenden zorgprofessionals, die met een tomeloze inzet, expertise en bevlogenheid, 24/7 werken aan een gezonde, leefbare samenleving.

Evita staat als innovatieve, ambitieuze en sterk groeiende thuiszorgorganisatie midden in deze samenleving. Het bedrijf is volop in beweging en toont juist nu in deze bizarre periode haar veerkracht en saamhorigheid. Het moment voor een ondernemende, maatschappelijk betrokken finance professional om samen onze organisatie verder uit te bouwen.  

De missie van Evita is om haar klanten zo lang mogelijk zelfstandig en zelfredzaam te laten leven in een vertrouwde omgeving. De circa 200 zorgprofessionals van Evita Zorg verlenen dagelijks verzorging, verpleging, hulp in de huishouding, begeleiding en nacht- of 24-uurszorg aan zorgvragers en helpen daarbij gemiddeld 800 klanten op jaarbasis. Vanuit de eigen Evita Academie worden deze zorgprofessionals bijgeschoold en op de hoogte gesteld van de nieuwste ontwikkelingen binnen de zorg en worden ook nieuwe zorgprofessionals opgeleid. Daarnaast wordt vanuit Evita Lokaal voor en door wijkbewoners activiteiten georganiseerd.                                                                    

Reageer op deze vacature

Positie

Met het oog op de ambitie en de groei van het bedrijf is Evita op zoek naar een pragmatische Head of Finance; een finance professional die analytisch en strategisch kan meedenken en adviseren richting de algemeen directeur en het management team. Een professional die tevens kan rapporteren richting diverse raden en organen als ook onderhandelingen met de diverse financiers kan voeren en de financiële performance van de onderneming, zowel intern als extern, bewaakt. Vanuit deze rol rapporteer je aan de Algemeen Directeur en RvC. Daarbij word je onderdeel van het management team. Het totale kantoorteam bestaat uit circa 20 gedreven professionals.

Gewenste achtergrond

Wie is de nieuwe Head of Finance van Evita?
Ondernemend, accuraat, analytisch en strategisch

Binnen deze positie sta je altijd in de verbeterstand en stel je jezelf continue de vraag; kan het slimmer, efficiënter en met meer resultaat? Evita biedt jou een uitdagende en afwisselende baan binnen een ondernemend, ambitieus en vooruitstrevend zorgbedrijf. De Head of Finance is onderdeel van het managementteam dat de dagelijkse operatie van het bedrijf leidt. Het managementteam bestaat verder uit 3 teamleden. Met deze stap kom je in een positie waarin er behoefte is aan sterke financiële kennis waarmee de ambitie tot verdere groei gerealiseerd kan worden in een maatschappelijke onderneming.

Het zoekprofiel:

  • HBO/ Academisch werk- en denkniveau.
  • Je beschikt over minimaal 10 jaar relevante werkervaring als Business Financial  binnen een professionele, (bij voorkeur) commerciële omgeving.
  • Je hebt een ondernemende werkstijl waarbij je schakelt tussen operatie en strategie.
  • Je bent in staat om op elk niveau te communiceren, zowel binnen als buiten de organisatie.
  • Je hebt affiniteit met ICT en het inrichten van een financieel softwarepakket.
  • Key competenties: gestructureerd, planmatig, oplossings- en resultaatgericht.
  • Daarnaast is maatschappelijk betrokkenheid belangrijk om goed binnen deze organisatie te landen en te functioneren.
  • Het gaat om een fulltime-arbeidsovereenkomst op basis van 32-36 uur per week, waarbij veel ruimte zal zijn voor nieuwe initiatieven en persoonlijke ontwikkeling.

 

 

Geïnteresseerd in deze vacature?