icon-arrow icon-close icon-clock icon-linkedin quotation-mark select

Ajax - HR BP - succesvol ingevuld

AJAX Amsterdam

HR Business Partner - Ajax

Altijd al willen weten hoe het is om voor een kampioen te werken? Na succesvolle invulling van de rol van HR manager zijn we nu voor Ajax op zoek naar een energieke en hands-on HR Business Partner. Deze zal binnen deze dynamische en op actie gerichte organisatie verantwoordelijk zijn voor de vertaling van de strategische HR visie naar een concrete aanpak.

Ben jij een nuchtere, moderne, generalistische HR professional met een hart voor voetbal? Weet jij verbinding te maken op alle niveaus en krijg jij mensen mee vanuit je enthousiasme?  Dan zijn we misschien wel op zoek naar jou!

Reageer op deze vacature

Positie

Bij Ajax werk je samen met zo’n 450 medewerkers in het kantoor in de Arena in Amsterdam om het voetbal op allerlei gebieden te ondersteunen. Je rapporteert aan de HR Manager Strategie, waarmee je tevens meedenkt op strategische onderwerpen en zo een bijdrage levert aan de vormgeving van een professionele, vernieuwende en heldere HR strategie. Tevens werken er 2 medewerkers die zich richten op de administratieve kant van HR. Als HR Business Partner ben je aanspreekpunt en adviseur omtrent HR vraagstukken over de gehele breedte voor ca 30 managers. Daarnaast denk je mee over de vernieuwing van HR projecten op het gebied van onboarding, performance management en ben je samen met je HR collega’s verantwoordelijk voor werving & selectie.

Werken bij Ajax betekent werken in een dynamiek die hoort bij een organisatie die altijd vol in de schijnwerpers staat en waarbij elke week met beleving wordt toegeleefd naar de wedstrijd.

Gewenste achtergrond

  • Een afgeronde relevante academische of HBO opleiding.
  • Minimaal 3 tot 5 jaar relevante werkervaring op operationeel, tactisch en strategisch niveau.
  • Allround HR ervaring op het gebied van in-, door en uitstroom.
  • Nuchtere, doortastende HR professional die graag initiatief neemt en mensen meekrijgt vanuit enthousiasme.
  • Energieke, sportieve mindset en je bent een teamplayer.
  • Je werkt planmatig, bent pragmatisch en hebt overzicht.
  • Je bent autonoom, gedijt goed in een zelfstandige rol en durft beslissingen te nemen.
  • Je beschikt over relativeringsvermogen.
  • Je bent leergierig en je wilt graag blijven ontwikkelen.

 

Nieuwsgierig geworden?

Stuur je CV naar:

Yara Casteleijn of Marjolein Mulder

Geïnteresseerd in deze vacature?