icon-arrow icon-close icon-clock icon-linkedin quotation-mark select

Royal Swinkels Family Brewers - People & Culture Officer - succesvol ingevuld

de Royal Swinkels Family Brewers Lieshout

Voor onze opdrachtgever, de Royal Swinkels Family Brewers (tot vorig jaar bekend onder de naam Bavaria), zijn wij op zoek naar een Chief People & Culture Officer. Met drie eeuwen vakmanschap en een gezonde ondernemersgeest zijn ze gekomen waar ze nu zijn. Royal Swinkels Family Brewers kiest met de 7e generatie Swinkels en 1800 medewerkers wereldwijd,  bewust voor groei. Zowel autonoom als door new business en overnames. Groei geeft ze de kans om te investeren in hun mensen, veiligheid, innovaties, markten en hun omgeving. 

Reageer op deze vacature

Positie

De CP & CO ontwikkelt, leidt en implementeert de People & Culture strategie, die de basis legt voor de verdere ontwikkeling van de organisatie en het realiseren van haar strategie. Het betreft een nieuwe rol . De CP & CO  richt zich met name op cultuur, organisatieontwikkeling, successieplanning, talent management, training en arbeidsvoorwaarden.  De CP & CO geeft richting aan het strategisch leiderschap, het executive team en externe stakeholders door het uitdragen van de People & Culture agenda en is een trusted sparring partner van de CEO en de RVC.  De CP & CO heeft een leidende rol in het begeleiden van de 7e naar de 8e generatie van de Swinkels familie. Het betreft een eindverantwoordelijke rol die onderdeel uitmaakt van de Directie van Royal Swinkels Family Brewers en rapporteert aan de nieuwe CEO Peer Swinkels. De CP & CO managed en coacht het HR team (HR Directeur met team).

Gewenste achtergrond

  • Ervaren,  moderne HR directeur met overtuigende visie & ervaring op leiderschap, cultuur, talentmanagement en organisatie ontwikkeling.
  • Bij voorkeur ervaring op gedaan in internationale setting.
  • Een (sociaal) intelligente, stevige en sensitieve gesprekspartner op directieniveau, heeft goede neus voor talent, vraagt door en komt met vernieuwende inzichten. Heeft lef, inspireert en durft risico’s te nemen.
  • Gedijt goed in een groeiend, dynamisch en nuchter familiebedrijf. Ervaring met het aansturen en coachen van een team.
  • Snelle denker die transparant communiceert en handelt, loyaal is en sterk ontwikkeld integriteitsgevoel heeft.  

Geïnteresseerd in deze vacature?