icon-arrow icon-close icon-clock icon-linkedin quotation-mark select

Manager Talent-development & Talent-acquisitie, strategische management rol - succesvol ingevuld

A.S.Watson Renswoude

A.S. Watson is de grootste internationale retailer op het gebied van
health & beauty in Azië en Europa. In de Benelux is A.S. Watson actief met Kruidvat, Trekpleister, Prijsmepper, ICI Paris XL en Pour Vous.
Bij A.S.Watson Benelux zijn momenteel circa 25.000 medewerkers werkzaam, waarvan 850 werken vanuit het Benelux Hoofdkantoor in  Renswoude. De organisatie is voor de 4e keer op rij gekwalificeerd als Top Employer, een gezond bedrijf met een fijne werksfeer met veel ruimte voor persoonlijke en professionele ontwikkeling

Reageer op deze vacature

Positie

Wij zijn voor A.S. Watson Benelux  op zoek naar een slimme, snel schakelende senior HR professional die als lid van het HR management team en rechterhand van de HR Directeur Benelux een bijdrage gaat leveren aan het verder professionaliseren van de HR organisatie met de nadruk op L&D, talent-development, talent-acquisitie, inclusief een uitdrukkelijke change-portefeuille die onder meer tot uitdrukking komt in  organisatie ontwikkelings- en cultuur vraagstukken.

Je coacht een team van 9 medewerkers, een rol met impact.

Gewenste achtergrond

  • Een afgeronde relevante academische opleiding.
  • Minimaal 7 jaar relevante werkervaring op strategisch/tactisch niveau in een professionele omgeving.
  • Diepgaande en actuele kennis van de nieuwste ontwikkelingen op HR, met de nadruk op onderwerpen als talentmanagement, successionplanning, organisatie ontwikkeling, leiderschap, employer branding en recruitment.
  • Heldere visie op ontwikkelingsvraagstukken. Ervaring opgedaan in cultuurveranderingstrajecten is een pré.
  • Resultaatgericht en ook relatiegericht, weet zaken voor elkaar te krijgen en de HR collega’s in het team te inspireren en verder te helpen.
  • Intelligente, stevige en sensitieve sparringpartner op directieniveau, -think and act- in balans, geen schriftgeleerde.
  • Cultural fit is belangrijk voor deze rol. Je voelt je thuis in een snel veranderende, nuchtere en turbulente wereld waarbij de klant centraal staat en waar nog veel ruimte en ambitie is om te bouwen. Snelle denkers met een open mind komen goed tot hun recht bij A.S. Watson.

Geïnteresseerd in deze vacature?