icon-arrow icon-close icon-clock icon-linkedin quotation-mark select

DNB - Operational Manager Services - succesvol ingevuld

DNB Amsterdam

Werken bij DNB is werken aan vertrouwen en aan financiële stabiliteit. Daarbij heeft DNB een maatschappelijke verantwoordelijkheid. DNB is een onafhankelijke centrale bank, toezichthouder en resolutieautoriteit. De komende jaren zal DNB zich tijdelijk gaan huisvesten op een andere locatie, waarna zij in 2025 weer terug zullen keren in een totaal gerenoveerd pand aan het Frederiksplein.

Reageer op deze vacature

Positie

Voor DNB zijn we op zoek naar een Operationeel Manager Services die samen met zijn/haar team, de sectie Services, ervoor gaat zorgen dat deze tijdelijke en toekomstige huisvesting plaatsvindt in een facilitaire omgeving die daarvoor is toegerust. Met jouw visie op hospitality, services en huisvesting ben je bepalend voor de hele organisatie.

Door de verhuizing naar een tijdelijke locatie word je o.a. in staat gesteld om te pionieren op het gebied van hospitality, het verbeteren van de dienstverlening en de nieuwe manier van werken zoals weergegeven in het gedachtengoed van de divisie Bedrijfsvoering.

Naast het begeleiden van de tijdelijke overgang ben je verantwoordelijk voor het uitvoering geven aan en verbeteren van de servicecontracten die DNB heeft lopen met leveranciers van bijvoorbeeld catering, schoonmaak, receptie en logistieke diensten. Je begrijpt waar de gebruikers van deze front office diensten behoefte aan hebben en handelt hierin pro-actief. Als ambassadeur van hospitality geef je sturing aan de juiste uitvoering hiervan.

Ook zorg je voor een duurzame en kostenbewuste dienstverlening waarmee de medewerkers van DNB worden gefaciliteerd in het uitvoeren van de kerntaken van DNB. Een goede dienstverlening maakt DNB effectief, efficiënt en flexibel waarbij tevredenheid van gebruiker, duurzaamheid, en kosten de toetsstenen zijn voor de kwaliteit van onze bedrijfsvoering.

 

Gewenste achtergrond

  • Je hebt verstand van hospitality, services en huisvesting en bent op de hoogte van de ontwikkelingen op dit vakgebied. Je weet ontwikkelingen hierbinnen te vertalen naar praktische en werkbare oplossingen en persoonlijke ontwikkeling van je medewerkers. Je persoonlijkheid kenmerkt zich door enthousiasme, pro-activiteit, mens- en resultaatgerichtheid en een ‘can-do-mentaliteit’
  • Je beschikt minimaal over een afgeronde bachelor, bij voorkeur in de richting Facilitair management of Hotelschool en je beschikt over academisch werk- en denkniveau.

  • Je hebt minimaal 10 jaar ervaring in een facilitaire front-office omgeving. Voornamelijk op het gebied van huisvesting en hospitality en minimaal 5 jaar in een leidinggevende positie (bij voorkeur in het managen van managers.

  • Je bent goed in staat de ambities door te vertalen naar gewenst gedrag en vervult daarin een duidelijke voorbeeldfunctie. Ook ben je in staat deze ontwikkelingen door te vertalen naar de praktijk. Dit in relatie tot en samenhang met de soft services en hospitality. 

  • Je hebt gevoel voor relatiemanagement en bent scherp op de juiste uitvoering van contractafspraken.

  • Je beschikt over uitstekende mondelinge en schriftelijke communicatieve vaardigheden.
     

Geïnteresseerd in deze vacature?