icon-arrow icon-close icon-clock icon-linkedin quotation-mark select

Head Funding & Portfoliomanagement - Ingevuld

Zuid-Nederland

Voor onze klant, een gerenommeerd hypotheekverstrekker gevestigd in het zuiden van het land zoeken we een Head of Funding & Portfoliomanagement.

Reageer op deze vacature

Positie

Als Head of Funding & Portfoliomanagement maak je deel uit van het MT Treasury en rapporteer je aan de Manager Treasury. Je hebt een belangrijke impact op het resultaat en daarmee het bestaansrecht van de organisatie door het voorzien in de zelfstandige financiering en het zorgdragen voor verantwoorde balansgroei en stratificatie van de portefeuille.

Samen met jouw team ben je verantwoordelijk voor de continuïteit en autonomie van onze klant door de ontwikkeling en uitvoering van de fundingstrategie; passend binnen het strategisch beleid van Treasury en organisatiebreed. De uitvoering van het Portfoliomanagement behelst de juiste aansluiting van de funding op de balansgroei evenals de goede opbouw en samenstelling van de portefeuilles achter de funding transacties.

Gewenste achtergrond

Om jouw rol tot een succes te maken ben je een inspirerende en gedreven leidinggevende die communicatief zeer sterk is en makkelijk verbinding maakt binnen en buiten de organisatie. Je bent in staat een deal te maken met behoud van de lange termijn relatie. Hiertoe ben je ondernemend en beschik je over lef, doorzettingsvermogen en humor. Je weet op natuurlijke wijze vertrouwen te winnen zowel binnen als buiten de organisatie. Naast een externe blik en een gezonde commerciële drive heb je ook een kritisch oog voor processen en integraal management.


Functie-eisen:

  • Minimaal 10 jaar relevante werkervaring, tevens 5 jaar als leidinggevende

  • Kennis van structured finance en securitiseren

  • Affiniteit met hypotheken

  • Een afgeronde economische/ financiële WO-opleiding

Uitstekende kennis van de Engelse taal in woord en geschrift

Geïnteresseerd in deze vacature?