icon-arrow icon-close icon-clock icon-linkedin quotation-mark select

Lely - Eindverantwoordelijke HR rol NL - succesvol ingevuld

Agrisector Maassluis

Onze opdrachtgever is een internationaal familiebedrijf in de agrisector. Het bedrijf ontwikkelt hoogwaardige robots en datasystemen die het dierenwelzijn, de flexibiliteit en productie op het melkveebedrijf verhogen. De Lely groep is actief in meer dan 60 landen en heeft ca. 1300 medewerkers in dienst. Lely is een sterk innovatief bedrijf, een dynamische setting met ruimte en kans om impact te hebben. In lijn met de business strategie maakt de HR organisatie stappen om de business nog meer vanuit strategisch niveau te ondersteunen..

Reageer op deze vacature

Positie

Naast het ontwikkelen van HR beleid aansluitend bij de business doelstellingen, het aandrijven van de reguliere HR cycli en het leveren van HR services over de hele linie van de organisatie, is de kern van de opdracht voor de Head of HR het nog verder professionaliseren en moderniseren van de HR organisatie. 

De rol is voornamelijk gericht op de Nederlandse organisatie van Lely. Het betreft een eindverantwoordelijke rol die rapporteert aan de VP HRO/Boardmember. De Head of HR stuurt 15 medewerkers aan en is daarnaast ook Business Partner voor het onderdeel Innovatie (ca 25 fte, onder leiding van de CEO van Lely).

Gewenste achtergrond

  • Brede maar ook diepe expertise op HR, moderne HR manager met visie op onderwerpen als strategic workforce planning, leiderschap, employer branding, organisation design.
  • Ervaring met het aansturen en coachen van een team.
  • Afgeronde academische opleiding, bij voorkeur in de bedrijfskundige richting.
  • Minimaal 10 jaar relevante ervaring, waarvan tenminste 5 in HR op strategisch niveau, bij voorkeur in een internationale corporate matrix omgeving.
  • Ambitieus en energiek met relativeringsvermogen en humor.
  • Snelle denker met open en flexibele mind. 

Geïnteresseerd in deze vacature?