icon-arrow icon-close icon-clock icon-linkedin quotation-mark select

Compliance Manager - succesvol ingevuld

Internationale adviesorganisatie Amsterdam

Onze klant is een pragmatische  adviesorganisatie gericht op het begeleiden  van internationale bedrijven bij het vestigen en inrichten van een Nederlandse vennootschap. Op basis van haar ervaring  heeft zij een uniek full service concept ontwikkeld welke sustainable is en goed aansluit bij de Nederlandse en Europese wet & regelgeving. 

Reageer op deze vacature

Positie

De Compliance Manager helpt de strategie van de organisatie verder vorm te geven. Het voldoen wet & regelgeving is niet meer dan een logisch gevolg. De uitdaging is om binnen een sterk gereguleerde markt je te blijven richten op het optimaliseren van je toegevoegde waarde binnen het primaire business proces. 

Gewenste achtergrond

Compliance is veel meer dan een vaktechnische discipline. Het is een visie die je uitdraagt. Je bent bekend met de wet & regelgeving en  ziet regulering van de financiële dienstverlening als kwaliteitsbewaking waaraan je als organisatie ruimschoots wil voldoen.  
Met multidisciplinaire wordt gemeenschappelijk gewerkt aan het leveren van een optimaal toegevoegde waarde voor cliënten. Hierbij ben je een spil in het web voor zowel de interne processen als de samenwerking met advocaten/ fiscalisten/notarissen/accountants en financiële instellingen. 

Je bent een verbinder, een zelfstarter die binnen multidisciplinaire teams ook een toegevoegde waarde levert buiten compliance. Je staat boven je vakgebied waardoor je hoofd van bijzaken kan onderscheiden en de juiste prioriteiten stelt. Je bent een volwaardig gesprekspartner voor klanten, toezichthoudende instellingen en overige stakeholders.

 

Geïnteresseerd in deze vacature?