icon-arrow icon-close icon-clock icon-linkedin quotation-mark select

Regulatory Risk - succesvol ingevuld

Consultancy Amsterdam

Onze klant is een toonaangevende Europese advies organisatie welke is gevormd op basis van technologie en data analytics. Zij zien risico’s niet als bedreiging maar als een potentie om bedrijfsprestaties te verbeteren en organisaties te laten groeien..

 

Reageer op deze vacature

Positie

Vanuit een bancaire omgeving heeft Regulatory Risk (ALM) zich ontwikkeld naar andere financiële dienstverleners en corporate organisaties. Hierbij staan niet alleen meer juridische aspecten centraal maar komen ook meer economisch en gedragsgerichte vraagstukken aan de orde.   Binnen de Regulatory Risk praktijk is er ruimte om zowel in de diepte als in de breedte te ondernemen.  Zo kan je richting geven aan de transitie binnen organisaties van compliance naar strategie.  
Ook kan je helpen bouwen aan de praktijk buiten financial services; corporate organisaties die opereren binnen een minder gereguleerde markt zijn zeker niet minder gevoelig voor het optimaliseren van hun risicomanagement. 

 

Gewenste achtergrond

Ondernemerschap zit in je bloed. Bouwen aan een succesvolle praktijk is je uitdaging. Je bent een teamplayer die ook zonder hulp van anderen goed kan functioneren. Je signaleert kansen in de markt en weet deze om te zetten in concrete producten en/of diensten.  Ideeën kan je zo presenteren dat zij door anderen geaccepteerd en gevolgd worden. Een consultant die ook een effectieve bijdrage levert wanneer er geen direct eigen belang bestaat.   

Geïnteresseerd in deze vacature?