icon-arrow icon-close icon-clock icon-linkedin quotation-mark select

Manager Debt Advisory - succesvol ingevuld

Financial Advisory Amsterdam

Voor onze klant, een internationaal advies kantoor in Amsterdam, zoeken wij een manager voor het debt & capital advisory team (DCA). Het DCA team is onderdeel van de afdeling Corporate Finance en garandeert een afwisselende baan in een dynamische, transactie gedreven praktijk, met veel jonge en ambitieuze collega’s. Het team maakt deel uit van het wereldwijde netwerk en werkt nauw samen met andere teams binnen het bedrijf zoals M&A, Transaction Services, Tax, Accounting en Legal.

Reageer op deze vacature

Positie

Als Manager DCA ben je operationeel verantwoordelijk voor het executeren van transacties / uitdagende en complexe kredietvraagstukken voor de Private Equity - en Corporate klantengroep waarbij meerdere banken en alternatieve financiers betrokken zijn. Tevens ben je met senior collega’s nauw betrokken bij het initiëren van nieuwe deals en het uitwerken van voorstellen waarbij je samenwerkt met verschillende disciplines binnen het Advisory domein.
Kortom, zet je als manager graag actief je schouders onder de verdere uitbouw van een sterk groeiende Debt & Capital Advisory propositie? Houd jij je graag bezig met het origineren en executeren van uitdagende en complexe (her)financieringsvraagstukken voor ondernemingen en Private Equity huizen? Dan horen wij graag van jou!

Gewenste achtergrond

  • Je hebt een afgeronde relevante academische opleiding;
  • Je hebt 5 - 10 jaar werkervaring binnen Leveraged Finance, Structured (Acquisition) Finance, Event Finance, Corporate Clients, Debt Markets of een vergelijkbare achtergrond bij een Nederlandse of buitenlandse bank en/of langdurige en relevante ervaring op het gebied van advisering omtrent financieringsstructuren gericht op de Private Equity huizen en/of Corporates;
  • Je hebt (eind)verantwoordelijkheid gedragen voor executie van transacties en bijgedragen aan origination initiatieven. Je bent ondernemend, hebt een relevant netwerk en bent bereid dit in te zetten om team DCA verder uit te bouwen;
  • Je houdt van het werken in een transactie gedreven omgeving waarin het tempo hoog ligt;
  • Je werkt graag in een team direct met klanten en hebt een duidelijke mening die je graag wilt delen met anderen;
  • Je bent analytisch en beschikt over goede communicatieve vaardigheden.

Geïnteresseerd in deze vacature?